Jongegezinnendienst

Aanstaande zondagmorgen 3 maart is er een jongegezinnendienst in de Ark welke begint om 10:00u en waarin ons hoopt voor te gaan Ds. van der Poel. Afgelopen zondag zijn er al flyers uitgedeeld aangaande deze dienst met als thema Liefdadigheid. We hopen ook deze dienst weer mensen te helpen en blij te maken.

Weet je nog van al die knuffels die we hebben meegenomen voor de kindjes in Afrika? Nou in Gambia zijn ook heel veel (aanstaande) moeders en pasgeboren kindjes die we kunnen helpen en blij maken. Die kunnen jouw hulp dus goed gebruiken. Dit doen we samen met de stichting Care4Gambia.

In Gambia hebben ze nog steeds van alles nodig. Heel vaak gebeurd het nog dat men dood gaat door de griep of dat er een kindje ter wereld komt en geen kleding heeft om het warm te houden of zelfs geen voeding om het te laten groeien zoals melk.

Op de bijgevoegde flyers zie je wat ze vooral kunnen gebruiken. Misschien willen je ouders, opa of oma of… wel iets weggeven of juist kopen. Dit kun je dan 3 maart aanstaande tijdens de dienst meenemen naar de kerk. Wij staan klaar met grote bakken om het te kunnen verzamelen.

Tijdens de dienst zal ook medewerking worden verleent door het kinderkoor de Regenboog om het extra feestelijk te maken.

Komen jullie ook? Tot zondag 10uur.

gambia voorkant

achterkant gambia