Verdiepingsconferentie

De Verdiepingsconferentie organiseert 14 september de conferentie ‘God verstaan’. Een leven dat verlangt naar een omgang met God vraagt dat we soms pas op de plaats maken, even stil staan en in stilte ervaren. Welke moeite neem jij om de omgang met God te verdiepen? En hoe onderscheid jij de gedachtes, gevoelens en emoties die daarbij beleefd worden?

Tijdens de verdiepingsconferentie zullen we op zoek gaan hoe we Gods betrokkenheid op ons leven meer kunnen begrijpen en hoe we deze kunnen verdiepen. Ds. R.W. de Koeijer zal tijdens zijn lezing ons hierin verder op weg helpen. In het middaggedeelte diepen we dit thema verder met elkaar uit in aansprekende workshops. Er is keuze uit de volgende 4 workshops:

Blijf in Mij – Bijbelstudie Johannes 15
Wandelen met God – een stiltewandeling,
Geestelijke strijd
Woorden van God – creatieve workshop.

Medewerking wordt verleend door o.a. Ds. R.W. de Koeijer, Sjors van der Kraan, Arida Nederveen, Ds. G.M. van Meijeren en Lennard van Prooijen (muziek).
Tijd: 10.00-17.00.
Locatie: Hoeve de Beek, Brinkkanterweg 23, 3931 PJ Woudenberg

De Verdiepingsconferentie staat voor aansprekende lezingen, workshops. Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website: www.verdiepingsconferentie.nl of op facebook: www.facebook.com/Verdiepingsconferentie .