AFZIEN OF UITZIEN – jouw leven in de eindtijd

Als christenen staan we midden in de eindtijd. Maar, zien we eigenlijk wel dat we in de eindtijd leven? Is ons leven vol verwachting? Of is het misschien meer een afzien? Duidelijk is in ieder geval: een actueel inhoudelijk thema, met veel praktische spitsen. Naast de hoofdlezing, die gehouden wordt door prof. dr. J. Hoek, zijn er ’s ochtends ook twee scherpe pitches. In het middaggedeelte diepen we het thema met elkaar uit in interessante workshops.

Er is keuze uit de volgende 4 workshops: ‘Napraten over de lezing’, ‘Leven volgens Benedictus’, ‘Israël in de eindtijd’ en ‘wat zegt Openbaring?’. Verdere medewerking wordt verleend door o.a. Ds. B. Haverkamp (workshop en pitch), Ds. H. R. van den Kamp (workshop), Sjors van der Kraan (workshop en pitch) en Lennard van Prooijen (muziek).

De Verdiepingsconferentie staat voor aansprekende lezingen, workshops en gelegenheid om in contact te komen met medechristenen tussen de 20-40 jaar.

Datum:            8 september 2018
Tijd:                 10.00-17.00
Locatie:           Het Baken, Beneluxlaan 3, 3446 GS Woerden

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website: www.verdiepings-conferentie.nl of op facebook: www.face-book.com/Verdiepingsconferentie.