Arker genietmoment

Doet u mee met het Arker genietmoment?

Het Urker genietmomentje is langzamerhand een begrip geworden. Als werkgroep hopen wij dat u straks net zo geniet van het Arker genietmoment.

Wat is de bedoeling.
Met ingang van deze week starten wij met een vast moment op iedere werkdag in de Ark waar u zich als gemeentelid voor kunt inschrijven om aanwezig te zijn, maar u kunt ook via de livestream meekijken. Deze week allen op dinsdag en woensdag en alleen voor woensdag kunt u zich inschrijven, vanaf volgende week de onderstaande avonden en kunt u zich voor elke avond inschrijven.

Op maandagavond verzorgt H.J. v.d. Wal een kort moment waarin hij stil staat bij een Bijbelgedeelte of Psalm.

Op dinsdagavond geeft ds. Mauritz een Bijbelstudie met uitleg over een belangrijk onderwerp voor ons geloof, aan de hand van het boek dat de belijdeniscatechisatie gebruikt.

Op woensdagavond neemt Henk Kapitein u mee in de geschiedenis van onze gemeente of laat een bijzonder voorwerp zien en vertelt hierover.

Op donderdagavond wil Rense Hoekstra met u het thema behandelen wat de catechisanten de komende 5 weken ook als opdracht meekrijgen in de doe lessen op maandagavond. Dezelfde vragen over hetzelfde onderwerp.

Iedere werkdag van 19.00 uur- 19.30 uur