Zondagsvieringen in “De Oester” en aan “De Pilotenweg

Al heel wat jaren wordt er elke 14 dagen in “De Oester” op zondagmorgen (om 11.00 uur) een viering gehouden voor en met de bewoners van De Oester. Sinds een paar jaar zijn deze vieringen ook op de locatie Pilotenweg (om 15.00 uur).

We zingen veel liederen en we vertellen een verhaal uit de Bijbel. We proberen om de verhalen beeldend te maken en ook om – zo mogelijk – gebruik te maken van de zintuigen. Het is een bijzondere ervaring om te zien hoe de bewoners liederen en verhalen herkennen en op hun eigen wijze daarop reageren.

Misschien bent u / ben jij al wel eens bij zo’n viering geweest; of misschien bent u / ben jij al wel eens bij het Kerstfeest of het Paasfeest geweest. Misschien denkt u / denk jij wel: daar zou ik ook wel aan mee willen werken! Dat is mooi, want we zijn dringend op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken.

Op dit moment is het aantal vrijwilligers eigenlijk te klein om de frequentie van 1 x per 14 dagen te blijven hanteren (dit half jaar zijn we helaas al teruggegaan naar 1 x per 3 weken…) We zijn op zoek naar iemand die ongeveer 1 x in de 6 weken als vieringleid(st)er mee wil werken; misschien zou je het liever met z’n tweeën doen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Ben je heel muzikaal. Ook dan is het misschien een idee om eens een keer te komen kijken, of zelfs mee te gaan doen. Muziek is altijd een groot plezier; de bewoners genieten daar enorm van!

Bent u / ben jij geïnteresseerd, of wilt u / wil jij eens een keer kijken hoe het toegaat bij de zondagsviering, dan kan dat altijd.

Neem gerust contact op, ook voor eventueel meer informatie.
Heidi Kramer, tel. 613766 of heidikdj@gmail.com