We mogen weer…

Hoi kinderen en ouders van de zondagsschool,

Het is alweer zover, de vakantie is voorbij en we mogen weer starten met de zondagsschool. Als het goed is heeft iedereen een uitnodiging gekregen en gaan we 5 september starten met de zondagsschool. Tijdens de laatste vergadering hebben we besproken dat we dit jaar gaan werken over onze talenten. Welke talenten heb jij? Waar ben je goed in? Met welk talent kan je een ander helpen? Welk talent kan je inzetten voor de kerk? Allemaal vragen waar we het komende seizoen mee bezig zijn. We zien uit naar de verhalen die we mogen vertellen, de liedjes, de spellen en knutselactiviteiten, allemaal ter ere van onze God. We zien jullie allemaal graag elke zondag. Als je nog niet (zo vaak) bent geweest, kom gezellig een keertje langs. Hoe meer kinderen hoe beter.

Zending
We merken dat er op zondag steeds minder kinderen zending meenemen. Toch is het belangrijk om de goede doelen te blijven steunen. Binnenkort zullen we weer kijken welk doel we gaan steunen. Wilt u er, als ouders, ook aan denken om zending mee te geven?

Verdeling groepen
We hebben er dit jaar weer nieuwe meesters en juffen bijgekregen en daar zijn we heel dankbaar voor. Hieronder zie je welke meesters en juffen er voor de groepen staan. De meeste groepen draaien met leerkrachten om de week. We hebben nog plekjes vrij dus als er mensen willen helpen, kom gerust een keertje langs.

Groep 3: Marina de Boer, Ellie de Vries, Jolien Zoer & Herma Kramer
Groep 4: Iede, Henria & Carolien Romkes – Roelie Schraal & Liejanne van Urk
Groep 5: Roelof van den Berg & Paulus van Slooten – Dirk & Catherina Smit
Groep 6: Andre Romkes & Wim Zoer – Arie & Antje Bakker
Groep 7: Babette Broersma, Janita de Boer & Cees Woord
Groep 8: Teun Kramer & Jan Ras